Davetiye Modelleri/ Davetiye Çeşitleri

Armoni Davetiye İstanbul 17083

Davetiye Modelleri/ Davetiye Çeşitleri

Düğün, nişan, nikâh, çay, konferans, toplantı, gece, seminer, sünnet gibi sosyal toplantıları, eş, dost, tanıdık, akraba ve ilgililere duyurmak için başvurulan bir duyuru yöntemidir. Davetiye, genellikle özel olarak tasarlanmış kartların matbaalarda dijital baskı yöntemleri kullanılarak basılır. davetiye çeşitleri konusunda en geniş bir yelpazeye sahip olan Klas Davetiye Türkiye’nin en büyük Davetiye firmalarının ürünlerini sizlere sunmaktadır.

Davetiyede Bulunması Gerekenler

Bir davetiyede bulunması gereken bazı özellikler vardır. Davetiyelerde, toplantının yeri, tarihi ve saati açıkça yazılmalı, program akışı ve programın içeriği hakkında bilgi verilmelidir. Davet edilen kişi nereye, ne zaman gideceğini, program akışında neler var, bilmelidir. Çünkü bu yapılmadığı takdirde, davetiye amacına ulaşmamış olur. Toplantının yeri, tarihi ve saati, davetiye metni içinde veya ayrıca belirtilebilir.

Davetiye metni, konusuna ve gönderileceği yere göre, bir anlatım biçimi seçilerek yazılır. Hitap edilecek kitleye göre bir dil seçilir. Örneğin resmi bir kurumun yapacağı bir toplantı için kullanılan dil farklı; akraba eş dost arasında bir davet için kullanılan dil ayrıdır. Anlatımın, nezaket kuralları içinde kalmasına, çok resmî veya aşırı saygılı olmamasına dikkat etmelidir.

Davetiye metninin altına, davet edenin adı ve soyadı, gerekiyorsa unvanı yazılır. Davetiye resmî kurumlara aitse, imzalanması, hatta kurumun resmi mührü ile mühürlenebilir de.

Davetiye Çeşitleri

Davetiyeler çok değişik alanlarda kullanılabilir.  Genellikle toplum arasında yaygın olan davetiye çeşitleri düğün, nişan, sünnet gibi sosyal etkinliklerdir. Fakat davetiye bundan çok daha fazla yaygın bir alana sahiptir. Resmi davetiyeler kendi içinde başlı başına bir konu olarak karşımıza çıkar.

Veli toplantıları için çıkarılan davetiyeler, etkinlikler için hazırlanan davetiyeler, tiyatro etkinliği, resim sergisi, konser gibi etkinlikler için hazırlanan davetiyeler bunlardan birkaçıdır.

Klas Davetiye olarak biz, düğün, nişan, kına, sünnet gibi özel günler için hazırlanan davetiye modelleri ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Klas  Davetiye olarak sizlere Sedef Davetiye,  Armoni DavetiyeCem   Davetiye ve Erdem Davetiye olmak üzere dört davetiye firmasına ait davetiye modellerini sunuyoruz. Bir birinden güzel  düğün, nişan, kına, sünnet gibi özel günler için hazırlanan davetiye çeşitleri ile sizlere hizmet veren bu firmalar dünya çapında üretim yapan ve pazarlayan firmalardır.

Davetiye Fiyatları

Davetiye fiyatları ürünün özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Sade bir davetiye örneği fiyatı ile özel tasarım ve özel renklerin bulunduğu bir davetiye örneğinin fiyatı aynı değildir. İsteğe ve özelliğe göre davetiye fiyatları da artmaktadır. Davetiye fiyatları ürünlerimizin üzerinde yazılıdır. Fakat yine de en güncel fiyatlar için bizi arayınız.

Bir yorum ekleyin

WordPress spam blocked by CleanTalk.