Davetiye Fiyatları- En Ucuz Davetiye


Davetiye Fiyatları- En Ucuz Davetiye

Yaz sezonuna evlilik sezonu dense yeridir. Bütün bir aileyi, eşi, dostu bir arada bulmanın en kolay yolu yaz tatili dönemidir.  Dolayısıyla düğünler de genellikle bu döneme rast getirilir. Davetiye modelleri kadar davetiye fiyatları da en fazla merak edilen konular arasındadır. Klas Davetiye olarak müşterilerimize bir katkıda bizden olsun, dedik fiyatlarda %15 indirim yaptık. Davetiye FiyatlarıEn Ucuz Davetiye klas davetiyeden alınır.

Klas Davetiye; uluslararası üne sahip Sedef, Erdem, Armoni ve Cem Davetiye modellerini sizlere sunmanın onurunu yaşıyor.

Her keseye, her zevke uygun yüzlerce modelleriyle sizlere hizmet veren Sedef Davetiye, Erdem Davetiye, Armoni Davetiye ve Cem Davetiye sünnet, kına, nişan, düğün ve özel günler için hazırlanmış davetiye modelleri ile hizmetinizde.

Sitemizden beğendiğiniz davetiye modelini ve davetiye kartına yazılacak metni, adres bilgilerinizi bize göndermeniz yeterli. Taslak hazırlanıp onayınıza sunulduktan sonra en kısa zamanda baskıya gönderilip sizlere teslim edilir.

Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Davetiyeler de bu mutluluğu eş dostla paylaşmanın en iyi yoludur.

Mutlu  bir ömür birlikte olma dileğiyle

Bir yorum ekleyin

WordPress spam blocked by CleanTalk.